Herr & Fru Hallberg

Fick den här bilden av Sara häromdagen. Den är fin! Gillar den!

Smygtitt

Häromdagen fick vi en liten liten smygtitt på alla kort som Johanna, vår fotograf tog, under vår bröllopsdag. Jag måste lägga upp bilden här. Den är så fin!
 
Är så jädra spänd över hur alla andra bilder ser ut! Längtar att få se dem!
 
Johanna följde mig och Viktor under hela dagen från förmiddag till sen kväll. Vi ville ha så mycket bilder som möjligt som fångade nuet och ögonblicket och förutom på oss även på våra vänner. Så Johanna smög omkring med sin kamera och fotade för fullt. Allt som allt fick hon ihop ungefär 1200 bilder. 
Besök gärna hennes blogg för att titta på andra jobb som hon gjort! http://johannajeansson.blogspot.se/
 
foto: Johanna Jeansson 

En ny start

Måndag och första dagen på jobbet efter semestern. Måndag och första dagen som arbetande Fru Hallberg! 
Kändes lite vemodigt igår att städa undan det sista och hänga in min fina (men väldigt smutsiga) brudklänning i sin klädpåse. Det känns lite tomt nu efter att ha planerat detta i över 1 år men det är väl nu livet startar eller iaf tar en ny vändning... eller hur?
 
Då jag började att blogga så sent så tänkte jag istället att vi gör en tillbakablick. Min tanke är nu att skriva om bröllopet, månad för månad fram till den stora dagen (som precis var!) och då kan jag istället verkligen skriva om alla tankar. Det har ju varit lite svårt att blogga om allting då jag inte velat avslöja för mycket men nu ska detta göras!
 
Håll i hatten så kör vi!
 
 

Vi tar dagen som den kommer

Den här veckan har vi tagit dagen som den kommer och varit relativt impulsiva. Känns skitbra!

Mår bra

Vi mår alldeles utmärkt bra! Vi minns vårt fantastiska bröllop. Vi njuter av varandra och vi lever i en mysig bröllopsbubbla! Bilder trillar in från vänner o familj från bröllopet och man undrar egentligen om man varit med om detta fina... Men det har vi ju! Vi befinner oss iaf på ngt hotell och på ngt SPA!

Bilder

Här kommer lite fler bilder som jag fått från vänner och familj... Vi hat nu alltså städar undan 90 procent av festen. Det sista kördes tillbaka till Kalmar idag. Imorgon åker vi iväg på några dagars äventyr. Håll tillgodo med några fler bilder!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3477935/images/2012/pic_4ffb5d6be087c33d0b000549.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3477935/images/2012/pic_4ffb5d6dddf2b36e20000271.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3477935/images/2012/pic_4ffb5d71e087c35a41000415.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3477935/images/2012/pic_4ffb5d75e087c36b1a00031b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3477935/images/2012/pic_4ffb5d78ddf2b35ddc000dda.jpg" class="image">

Lycklig

Jag är typ världens lyckligaste fru just nu!

Äntligen!

Det har varit lite si och så att blogga från mobilen MEN nu går det igen! Så nu blir det lite mer spontaninlägg! Idag är det vår dag!! Jag har ont i magen, illamående och helt helt överlycklig!! Syns sen!

imorgon gäller det

Hallå där!
Jag har varit alldeles för jädra dålig på att skriva något om de senaste veckorna! Förlåt men det har liksom inte riktigt blivit tid till det.
 
Den senaste tiden har egentligen inte varit så stressade men det har varit fullt upp hela tiden. Mycket småsaker och sådant som ska ordnas.
 
Igår kom i allafall tältet och det är gigantiskt! Det tog en hel dag för killarna att få upp det men nu har vi iaf gjort det regnsäkert... för vädret ser väl sådär lagom ostadigt ut.
 
Ikväll har vi även varit på Brygghuset för en liten försittning inför morgondagen... herregud det är imorgon vi gifter oss!! ofattbart men helt jädra underbart härligt!! 
 
50 av de alla inbjudna medverkade ikväll och det kändes sådär lagom härligt och alla var så himla glada OCH det betyder verkligen så mycket för oss. Tack för att ni tog er tid att vilja vara med ikväll också!
 
Så nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Ligger och smygtittar på min klänning och allting är så tyst. Det är bara jag och mina tankar. Nu är det sista natten som något jag har varit och imorgon är första dagen som något helt nytt! Imorgon blir jag någons fru! imorgon blir jag fru Hallberg!! 
Känns ändå lite vemodigt att "lämna" mit familjeband men jag kommer ju skapa något helt fantastiskt och nytt med V. Känsla är underlig men helt underbar!
 
Så de flesta gästerna är redan här. Tältet har kommit. Borden är dukade. Blommorna är arrangerade. Ölen är kuld. Kocken är här! 
Det kan inte bli mer än klart för imorgon smäller det! Ordentligt!! 
 
God natt!